St. Peters Way


This small residential extension has increased the existing ground floor area of the property to create an open plan kitchen and dining area which opens out into a further external sitting space.

The simple construction using a reversed pitched zinc roof which extends over the external area allows the original kitchen to flow through the new dining area and into the garden, across a level threshold and bi-fold doors.  

Base Architects managed the scheme from the initial design concept through to completion of the on site construction phase of works.

Our Client was amazed at how such a simple addition could fundamentally change the way in which the house felt and worked, providing a comfortable family space.





Project
Residential Extension

Location
Newport, Telford

Size
25m2

Status
Completed