Aston Road, Wem


This project involved an existing residential property with a client brief to design a single storey, rear extension, including modern kitchen, dining and seating area.

The zinc finished mono-pitch roof sailed over the face of the extension to provide sheltered external seating accessible through a set of full width oak bi-folding doors, providing a natural link between internal and external living.

A large roof light positioned over the kitchen and extension entrance has created a natural feature of flood lighting when the dwelling is entered via the main entrance.

The provision of high level strip glazing and natural colours gives the extension a calm and spacious ambiance.

Project
Domestic Extension & Remodelling

Location
Wem, Shropshire

Size
50m2

Status
Completed